Brokkolis-gombás pulykaragu

Elkészítés módja
1. A pulykamellet megmossuk, leszárogatjuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A fölhevített olajon a finomra vágott hagymát megfuttatjuk, a húst rádobjuk, megsózzuk, megborsozzuk, a szerecsendióval fűszerezzük. Kevergetve 5-6 percig pirítjuk.
2. Közben a gombát megtisztítjuk, vékony cikkekre vágjuk, majd a félig puha húsra dobjuk és együtt tovább pirítjuk. Végül a szobahőmérsékleten fölengedett brokkolit is hozzáadjuk, kissé átforrósítjuk, és azon melegében tányérokra szedjük. Önmagában vagy párolt rizzsel kínáljuk.
Igen, másfajta gombával is igen finom. Nagyon szívesen.
Ez is de jó!
Köszönöm.
Galambica gombával,tuskó gombával is biztosan jó lesz.
Abból gazdálkodunk,ami a fagyasztóban van.
Köszönöm szépen.