Borjúragú gnoccival

Elkészítés módja
1. A borjúcombot apró kockára vágjuk.
2. A hagymát felkockázzuk és az olajon lepirítjuk.
3. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk és a paprikát is.
4. Jól elkeverjük, majd a húst belekeverjük.
5. Kicsit pirítjuk állandó kevergetés mellett, majd felöntjük a borral és kevés vízzel pótoljuk főzés közben, nehogy lesüljön.
6. Lassan puhára főzzük, majd sós vízben főtt gnoccival összekeverjük, összerázzuk és megszórjuk vágott petrezselyemzölddel, így kínáljuk.
Borjúragú gnoccival recepthez fűződő történet, jótanács
Ez az étel, a borjúhús kedvelőinek igencsak kedvelt étele lehet.
Ez a leves főleg nyáron, szinte üdítő jó hidegen!
Biztosan megy az elkészítendők közé. Szeretem a szilvát.
Új kedvencem megy a kedvencekbe.:-)