Borjúragú gnoccival

Borjúragú gnoccival recept
Hozzávalók
•  60 dkg borjúcomb
•  3 evőkanál olaj
•  1db vöröshagyma
•  3 gerezd fokhagyma
• 
•  őrölt bors
•  1 csokor petrezselyemzöld
•  1 db paprika
•  paradicsompüré
•  2 evőkanál fűszerpaprika
•  1 dl száraz fehérbor
•  1 kávéskanál mustár
•  2 evőkanál étel sürítőpor

Elkészítés módja

1. A borjúcombot apró kockára vágjuk.

2. A hagymát felkockázzuk és az olajon lepirítjuk.

3. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk és a paprikát is.

4. Jól elkeverjük, majd a húst belekeverjük.

5. Kicsit pirítjuk állandó kevergetés mellett, majd felöntjük a borral és kevés vízzel pótoljuk főzés közben, nehogy lesüljön.

6. Lassan puhára főzzük, majd sós vízben főtt gnoccival összekeverjük, összerázzuk és megszórjuk vágott petrezselyemzölddel, így kínáljuk.

Borjúragú gnoccival recepthez fűződő történet, jótanács

Ez az étel, a borjúhús kedvelőinek igencsak kedvelt étele lehet.

A leírásban szereplő Borjúragú gnoccival recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Borjúragú gnoccival recept - 3 hozzászólás

  1. karperec
    karperec #3066 2013. 04. 02. 08:09 Válasz

    Ez a leves főleg nyáron, szinte üdítő jó hidegen!

  2. manócska
    manócska #3058 2013. 04. 01. 22:21 Válasz

    Biztosan megy az elkészítendők közé. Szeretem a szilvát.

  3. Szabina
    Szabina #3047 2013. 04. 01. 21:14 Válasz

    Új kedvencem megy a kedvencekbe.:-)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Borjúragú gnoccival recept - 3 hozzászólás

  1. karperec
    karperec #3066 2013. 04. 02. 08:09 Válasz

    Ez a leves főleg nyáron, szinte üdítő jó hidegen!

  2. manócska
    manócska #3058 2013. 04. 01. 22:21 Válasz

    Biztosan megy az elkészítendők közé. Szeretem a szilvát.

  3. Szabina
    Szabina #3047 2013. 04. 01. 21:14 Válasz

    Új kedvencem megy a kedvencekbe.:-)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.