Bohémia kocka

Elkészítés módja
1. A tojásfehérjéket a vízzel habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, majd keményre verjük.
2. A tojássárgáját hozzákeverjük, majd a kakaóval, sütőporral elkevert lisztet.
3. A tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük és a tésztamasszát beleöntjük, elsimítjuk és 180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
4. A sütőpapírt levesszük róla és hagyjuk kihűlni.
5. A vizet a cukorral felforraljuk, hozzákeverjük a rumaromát és a kihűlt piskótát egy ecsettel bekenjük vele.
6. A cukrot a kakaóval, liszttel, tojássárgájával, tejföllel simára kikeverjük és sűrűre felfőzzük.
7. Amikor kihűlt a vajjal habosra keverjük és a piskótára kenjük.
8. A tejszínt kemény habbá verjük és a krémre simítjuk.
9. A cukrot a fahéjjal összekeverjük és a tejszínre szitáljuk.
10. Hűtőbe tesszük és 1-2 óra múlva tetszés szerinti méretre szeleteljük.
Nagyon finom volt Zsuzsa.
Szeretettel ajánlom.
Nagyon finom lehet!