Almás palacsintatésztában sült karajszelet

Elkészítés módja
1. A hússzeleteket kiklopfolom és besózom.
2. Az almát meghámozom, majd lereszelem.
3. A tojásokat felverem elektromos géppel, majd a szódavízzel, liszttel tovább verem.
4. Utolján hozzákeverem a durvára reszelt almát. (a levét nem facsarom ki) Az étolajat felhevítettem, a hússzeleteket lisztbe forgatom, majd az almás palacsintatésztába mártom.
5. Fedő alatt, lassú tűznél, mindkét oldalát szép világosra sütöm.
6. Egy kevés, ha marad a palacsintatésztából, akkor ahhoz teszek egy kevés lisztet, pici sütőport és golyó formában kisütöm.
7. Nagyon finom, kellemes ízű, omlós hús lesz a végeredmény.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.