Áfonyás, banános muffin

Elkészítés módja
1. A tojást a kétféle cukorral és a sóval habosra keverjük. Az olvasztott vajat vagy sütőmargarint és a tejet hozzáadjuk. Belekeverjük az áttört banánt, és a friss vagy fagyasztott, felengedett és lecsöpögtetett áfonyát. A lisztet az őrölt fahéjjal, a sütőporral és a szódabikarbónával összeforgatjuk, a gyümölcsös masszához adjuk.
2. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit kikenjük vagy papírkosárkákkal kibéleljük, és a masszával háromnegyedükig töltjük.
3. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 ºC; légkeveréses sütőben 165 ºC) 20-22 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 10 percig, majd a kis süteményeket rácsra rakjuk, hogy kihűljenek.
Ennek igazán örülünk!
Nem győzöm kapkodni a fejem ennyi finomság láttán.Lessz mit kipróbálnom!Üdv.