Áfonyás alagút

Elkészítés módja
1. A 4 tojásból és a többi hozzávalóból megsütünk egy kakaós piskótalapot és kibélelünk vele egy őzgerincformát, amit előtte alufóliával bélelünk ki úgy, hogy ráhagyunk néhány centit.
2. A piskótát úgy vágjuk el, hogy egy lap maradjon, amivel befedjük a végén.
3. A tejszínből és a cukorból habot verünk, az áfonyát a barna cukorral sűrűre főzzük és lime levével és reszelt héjával ízesítjük.
4. Hagyjuk hűlni.
5. A krémsajtot a tejszínhabbal lazán összekeverjük, majd hozzáadjuk az áfonyából készült dzsemet és ezzel megtöltjük a formát.
6. Tetejére ráborítjuk a piskótacsíkot és ráhajtjuk az alufóliát, majd a hűtőben lehűtjük.
7. Ezt követően kivesszük a formából és tortabevonóval bevonjuk.
8. Ha megdermedt, vékonyan felszeleteljük.
Nagyon gusztusos ki is próbálom! :)
Nagyon finom a süteményed.
A barna cukor helyett lehet kristály is , szerintem
Szép nagyon gusztusos Marcsi