Zöldséges rizottó

Elkészítés módja
1. A zöldségeket enyhén sós forrásban lévő vízben 2-3 perc alatt megfőzzük, majd leszűrjük és jól lecsöpögtetjük. A póréhagymát fölkarikázzuk, a fölolvasztott vajon kissé megfuttatjuk, majd a zöldségeket rádobjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, a curryvel fűszerezzük.
2. A Főtt rizst hozzáadjuk, a húslevessel fölöntjük, néhány percig együtt pároljuk.
3. Tálaláskor a tetejét a reszelt parmezánnal megszórjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.