Zöldfűszeres, pirított zöldségnyársak
Elkészítés módja
1. A megmosott padlizsánt, cukkínit, pritaminpaprikát, paradicsomot, a meghámozott lilahagymát egyforma, nagyobb darabokra vágjuk, majd váltakozva bambusz nyársakra húzzuk.
2. Ezután sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel, kakukkfűvel, rozmaringgal fűszerezzük, és meglocsoljuk az olívaolajjal.
3. Egy serpenyőt felforrósítunk, majd beletesszük a fűszeres zöldségnyársakat, és meglocsoljuk a pácoló olajával. Közepes tűzön pirosra sütjük minden oldalukat, és ha elkészültek, tányérokra tesszük. Friss zöldfűszerekkel díszíthetjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.