Rebarbarareggeli

Elkészítés módja
1. A rebarbarát külső hártyájától megtisztítjuk, ezután kb. 1 centi hosszúságú darabokra vágjuk. Egy lábosba szórjuk, 4 deci vizet öntünk rá, a cukorral és vaníliás cukorral ízesítjük.
2. Felforraljuk, és lefedve kb. 10 percig főzzük. Akkor jó, ha habverővel keverve szálaira esik, szétfő. A keményítőt egy kevés hideg vízben simára keverjük, a rebarbarához adjuk, és 1-2 percig forraljuk.
3. A tűzről levesszük, ha már csak langyos, az epret és a mézet is hozzáadjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.