Lencsefasírt zöldséges kölessel
Elkészítés módja
1. A kockára vágott kenyeret sütőben megszárítjuk, a hagymát, a paprikát, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk.
2. A lencsét összekeverjük a petrezselyemmel, a paprikával, a hagymával, a tojással, és a fűszerekkel, majd késes aprítóban pépesre dolgozzuk. A szárított kenyeret hozzámorzsoljuk, jól összedolgozzuk. A masszából tetszés szerinti fasírtokat formázunk, és forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
3. Sós vízben puhára főzzük a kölest és a kockára vágott sárgarépát, majd összekeverjük, petrezselyemzölddel megszórjuk, paprikacsíkokkal díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.