Vajban sült, ananászos csirkemell
Elkészítés módja
1. A tepsit kivajazzuk és az ananászról leszűrt levet beleöntjük.
2. A csirkemellszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
3. Tepsibe tesszük a húst, majd vékony vajszeleteket teszünk rájuk, alufóliával befedjük a tepsit és sütjük kb. 25 percig. (A vajtól nem szárad ki.)
4. Amint elkészült, a hússzeletek tetejére halmozzuk az ananászt és reszelt sajttal gazdagon megszórjuk.
5. További 5 percig sütjük és tálalhatjuk.
Elkészítjük a köretet.1. A megmosott rizst felhevített olajon megfuttatjuk és forrásban lévő vízzel felöntjük.
2. Beleszórjuk a mazsolát, majd sózzuk és fedő alatt, lassú tűznél pároljuk.
3. Közben a villanytűzhely sütőjét 200 fokra előmelegítjük és a mazsolás rizst a sütőbe tesszük.
4. A tűzhelyet lekapcsoljuk és a még meleg sütőben hagyva készre dagad a rizsünk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.