Tejszínes-spárgás csirkecomb

Elkészítés módja
1. A csirkecombot megmossuk, ízlés szerint megsózzuk, majd olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk. Rázúzzuk a fokhagymát, aláöntjük a vizet, fóliával letakarjuk, majd kb. 40 percig sütjük.
2. A spárgát megmetéljük, sós vízben félig megfőzzük.
3. Az olajon megpároljuk a lecsöpögtetett spárgát és a felkarikázott hagymát zöldjével együtt.
4. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, majd belereszeljük a sajt felét, felöntjük a tejszínnel, és addig főzzük, amíg besűrűsödik.
5. A fóliát eltávolítjuk a tepsiről, ráöntjük a húsra a tejszínes spárgát, megszórjuk a maradék reszelt sajttal és készre sütjük.
Tejszínes-spárgás csirkecomb recepthez fűződő történet, jótanács
Csirkemellel is el lehet készíteni.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.