Univer húsrudacskák

Univer húsrudacskák recept
Hozzávalók
•  75 dkg marhahús
•  25 dkg sertéshús
•  15 dkg füstölt szalonna
•  4-5 gerezd fokhagyma vagy 2 kiskanál fokhagymakrém
•  fél mokkáskanál szódabikarbóna
•  kb. 1 csapott evőkanál só
•  fél kiskanál csípős Piros Arany
•  1 kiskanál borsikafű (csombor)
a sütéshez:
•  2 evőkanál olaj

Elkészítés módja

1. A húsokat és a szalonnát kockákra vágjuk, majd a fokhagymával együtt négyszer-ötször ledaráljuk. Ezután egy tálba rakjuk, és a többi hozzávalóval 8-10 perc alatt nagyon alaposan összedolgozzuk. Letakarva hűtőszekrényben érleljük 6-8 órán át.

2. Másnap vizes kézzel ujjnyi kolbászkákat formálunk belőle, majd parázs fölött, megforrósított, olajjal megkent rostélyon többször megforgatva kb. 10 perc alatt megsütjük. Rostély híján a konyhában, teflonserpenyőben is megsüthetjük. Mustárral és puha kenyérrel kínáljuk.

A leírásban szereplő Univer húsrudacskák recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.