Túrós sztrapacska

Elkészítés módja
1. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük, csap víz alatt egy szűrőkanálban jól megmossuk és leszűrjük. Hozzákeverjük a tojást, csipet sót és annyi lisztet, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk.
2. Egy fazékban vizet forralunk, és ha felforrt, galuskaszaggatón beleszaggatjuk a tésztát és megfőzzük.
3. Közben a felkockázott szalonnát kisütjük, a megfőtt sztrapacskát leszűrjük. A galuska tetejére túrót morzsolunk, tejföllel meglocsoljuk és végül a szalonnakockákat rászórjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.