Túrós pogácsa

Elkészítés módja
1. Összekeverem a hozzávalókat és jól kidolgozom.
2. Állni hagyom kb. 20 percet, majd lisztezett lapon kinyújtom, tetejüket bevagdosom és kiszaggatom.
3. Sütőpapíros tepsibe rakom, megkenem tojással és akár megszórhatjuk reszelt sajttal is.
4. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütöm.
Túrós pogácsa recepthez fűződő történet, jótanács
Sajnos minden gluténmentes tésztának egy hátránya van, hogy hamar megkeményedik. Ha nem fogy el, akkor ajánlatos betenni a fagyasztóba, és ha megkívánja az ember elővenni, kiolvasztani, olyan lesz mint amikor megsütöttük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.