Glutén- és tejmentes Vienetta szelet
Elkészítés módja
1. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját késhegynyi szódabikarbónával együtt kézi mixer segítségével kikeverjük, majd hozzáadjuk a négy evőkanál rizslisztet és a kemény habbá vert fehérjét!
2. Sütőpapírral bélelt lisztezett tepsibe rakjuk a felét, majd hozzákeverünk egy evőkanál kakaóport és kicsit márványosra keverjük! 160 fokon előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük!
3. A pudingot megfőzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint, a vaníliás cukrot, a cukrot és a dekorhabot!
4. A kisült piskótát mogyorókrémmel lekenjük, rátesszük a krémet, majd olvasztott mogyorókrémet csurgatunk rá, a tetejére pedig rátesszük a habot.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.