Túrókrémes fatőrzs

Elkészítés módja
1. A tojássárgáját 1 kanál cukorral és vízzel kikeverem.
2. A tojásfehérjét a maradék cukorral habbá verem.
3. A sárga masszába a habot óvatosan, hogy ne törjön össze belekeverem.
4. A végén a sütőporos, kakaóporos lisztet adom hozzá.
5. Sütőpapiros sütőlapon megsütöm 170-180fokon.
6. Amikor kihűl, a papírt lehúztam róla és a krémmel megtöltöm.
7. A túrót, a cukorral, tejföllel, citrommal kikeverem.
8. A tejszínes pudingot a szokásos módon felfőzöm, amikor kihűlt, a túrókrémmel összekeverem és a lapot megtöltöm vele, majd végül feltekerem.
9. A csokoládét gőz felett a margarinnal és étolajjal felolvasztom, a sütemény tetejére kenem és kókusszal és marcipánnal díszítem.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.