Tejszínhabos grillázs szelet

Elkészítés módja
1. A piskótát egy 40x34-es sütőpapírral bélelt tepsiben elkészítettem.
2. Amikor kihűlt, lapjában 3 egyenlő részre vágtam.
3. A porcukrot egy kis edénybe tettem és felolvasztottam.
4. Az olvadt, forró cukrot két lapra kanállal ráfolyattam, a harmadik lapra viszont nem tettem, mert az lett a felső lap.
5. A tejszínt 2 kanál porcukorral habbá vertem.
6. A másik adag porcukrot is felolvasztottam és beletettem a darált diót, majd egy-két pillanat múlva margarinnal lekent márványlapra kiöntöttem és kihűtöttem.
7. Amikor teljesen kihűlt, akkor összetörtem.
8. Az összetört grillázst a felvert tejszínhab 2/3-ába belekevertem és a cukros lapokat megkentem vele.
9. Erre rátettem a harmadik lapot, amit tejszínnel vontam be.
10. Az egyharmad mennyiségű tejszínbe málnaszörpöt öntöttem és ezzel színeztem meg.
11. A tetejét málnaszemekkel díszítettem.
Tejszínhabos grillázs szelet recepthez fűződő történet, jótanács
Nagy sikere volt, finom sütemény. A grillázs nagyon finom benne, a málnaszemek pedig csodás ízt adnak.
Nagyon szép:)- Mint mindig.
Marika csodaszépet alkottál:)