Tejszínes csirkemáj
Elkészítés módja
1. A hagymát kettévágom és vékony szeletekre vágom, majd olajon, a felaprított bacon szalonnával együtt megpirítom.
2. A csirkemájakat félbevágom, hozzáadom a hagymás baconhoz és folyamatos kevergetés mellett, ráöntöm a tejszínt.
3. Megszórom a fűszerekkel és kis lángon az egészet besűrítem.
4. Ekkorra már a máj is megpuhult.
5. Barna rizzsel és az általam elrakott savanyúsággal körítve tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.