Sajtos-sonkás csirke édesburgonyával és zöldbabbal
Elkészítés módja
1. A csirkét vékonyra szeleteljük, sózzuk, borsozzuk. A szeleteket vajjal kikent tepsibe fektetjük egymás mellé, sonkát, sajtot teszünk rá. 200°C-on készre sütjük (kb. 40-60 perc, szelet vastagságától függően).
2. Ezalatt hozzálátunk a köret elkészítéséhez. Az édesburgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk, enyhén sós vízben megfőzzük. Ezután összeturmixoljuk a tejjel és a vajjal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
3. A zöldbabot olajon megforgatjuk, majd lefedve 10 percig pároljuk. A köretet feldobja, ha kevés tökmagolajjal meghintjük.
Jó étvágyat!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.