Tejfölös galuska

Elkészítés módja
1. A tejfölt, tojást, olajat összekeverjük, majd egy tálba öntve hozzákeverjük a lisztet, a sót, a cukrot és galuskasűrűségűre kikeverjük.
2. Nokedliszaggatóval forró, cukros tejbe beleszaggatjuk és kifőzzük.
3. A kifőtt nokedlit egy kivajazott, hőálló edénybe rétegezzük, mandulával megszórjuk, majd sütőben 180 fokon készre sütjük. Pikáns lekvárral körítve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.