Tejfölös csirketokány

Elkészítés módja
1. A húst megmosom és csíkokra szelem.
2. Az olajat felhevítem, hozzáadom a kockára vágott és zúzott hagymákat, majd üvegesre párolom és hozzáadom a húst, amit fehéredésig sütök.
3. Hozzáadom az őrölt paprikát, sózom-borsozom.
4. Hozzáadom a majoránnát, paprikát paradicsomot és végül a zöldborsót, majd felöntöm vízzel és a hússal együtt puhára főzöm.
5. Amikor elkészült az étel tejföllel és egy kanál liszttel behabarom.
6. Köretként párolt rizst készítek hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.