Tavaszi pulykamáj
Elkészítés módja
1. A májat megmossuk, leszárogatjuk, és 2 centis kockákra vágjuk. A félfőre szeletelt hagymát a forró olajon megfuttatjuk, a májat rádobjuk és kevergetve megpirítjuk. A paradicsomot, a paprikát és a zellert megtisztítjuk, és kockákra vágva a májhoz adjuk. Néhány percig együtt pirítjuk, ha kell kevés vizet öntünk alá, majd a pirospaprikával meghintjük, elkeverjük, végül megsózzuk, megborsozzuk.
2. Tálaláskor friss kenyeret kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.