Tangó szelet

Elkészítés módja
1. A lisztet keverjük össze a sütőporral, majd morzsoljuk össze a margarinnal.
2. Ezután keverjük hozzá a porcukrot, a kakaót, majd adjuk hozzá a tojást és a tejfölt.
3. Gyors mozdulatokkal gyúrjuk össze a tésztát, hogy könnyen nyújtható legyen. Ha szükséges, akkor apránként adjunk hozzá még tejfölt. Ezután felezzük el a tésztát, majd nyújtsd ki tepsiméretűre.
4. Egy tepsi hátlapján süssük meg a lapokat.180 fokon, kb. 10-12 perc alatt.
5. A sütőből kivéve tegyük a lapot rácsra és hűtsük ki egészen.
6. A pudingport keverjük simára egy kevés tejjel.
7. A maradék tejet tegyük fel melegedni, majd amikor már majdnem forr, öntsük hozzá a pudingos keveréket.
8. Ezután állandó keverés mellett, pár perc alatt főzzük sűrűre. Ha kész, hűtsük ki egészen.
9. A puha margarint habosítsuk ki a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd apránként adjuk hozzá a teljesen kihűlt pudingot.
10. Az egyik tésztalapot tegyük a tepsi aljába, majd kanalazzuk rá a krém 2/3 részét.
11. Egyenletesen simítsuk el, és helyezzük rá a másik lapot, majd tenyérrel egy kicsit nyomkodjuk le.
12. Ezután kanalazzuk rá a megmaradt krémet, majd szintén egyenletesen simítsuk el.
13. A krém tetejére ízlés szerint helyezzünk piskótatallérokat, majd díszítsük olvasztott csokoládéval.
Köszi ,finom is nagyon
Jól néz ki! Imádom a pudingos sütiket. Mentettem.