Tangó szelet

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, s annyi tejet teszünk hozzá, hogy nyújtható legyen. Két lapot sütünk belőle előmelegített, 170°C-os sütőben, sütőpapíron, közepes tepsiben. Kb. 10 perc alatt megsül.
2. A krémhez felfőzzük a pudingokat a tejjel, majd kihűtjük. A margarint alaposan kikeverjük a porcukorral, vaníliás cukorral, majd hozzákeverjük a kihűlt pudingot. A krémet kétfelé osztjuk, s az egyik felét a két lap közé, a másikat a lap tetejére simítjuk. Kirakjuk sorban a piskótatallérokkal, majd ízlés szerinti mennyiségű olvasztott csokival meglocsoljuk. Pár óra, esetleg egy éjszaka pihentetés után tálalható.
Nagyon finom, jó étvágyat hozzá! :)
Úgy legyen kár lenne ki hagyni mert amilyen egyszerű olyan finom is! :)
Régóta készülök elkészíteni,de egyszer sort keríták rá is.