Színes piskótatekercs

Elkészítés módja
1. A tojásfehérjét a 3 dkg cukorral keményre verjük, majd hozzákeverjük a puha margarint és a lisztet. 2/3 részét meggyszörppel megfestjük, 1/3 részét pedig mandulaaromával.
2. Egy habzsákba tesszük és a sütőpapírral bélelt tepsibe különböző virágokat, leveleket (vagy más figurákat) rajzolunk, végül a fagyasztóba tesszük, amíg a piskótát összeállítjuk.
3. Az egész tojásokat kb. 5 perc alatt elektromos habverővel habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
4. A fagyasztóból kivesszük a tepsit, majd a piskótamasszát egyenletesen, óvatosan ráöntjük.
5. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
6. Még forrón a papírt lehúzzuk róla és egy konyharuhával, amit porcukorral megszórtunk, feltekerjük.
7. A ruhában hagyjuk, amíg teljesen ki nem hűl.
8. Amíg hűl elkészítjük a krémet.
9. A tejjel összekeverjük a pudingport, a cukorral, majd sűrűre felfőzzük.
10. Egy kis Hozzákeverjük a csokoládét, majd kihűtjük.
11. A margarint kihabosítjuk és összekeverjük a csokis krémmel.
12. A piskótát kibontjuk a konyharuhából, majd a krémet rákenjük és feltekerjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.