Sváb nudli
Elkészítés módja
1. A főtt, áttört burgonyát még langyosan összedolgozzuk a liszttel, tojással és sóval, meg a puha margarinnal.
2. Gyorsan kidolgozzuk és szilárd, sima tésztává gyúrjuk.
3. A tésztából hosszú rudakat sodrunk ki és 5 cm-es, hegyes végű nudlikat sodrunk ki belőle. 1 liter forrásban lévő sós vízben kifőzzük pár perc alatt, ezután egy serpenyőben forrósítunk olajat és megpirítjuk rajta a nudlikat.
4. Bármilyen húsétel mellé kínálhatjuk köretként.
Sváb nudli recepthez fűződő történet, jótanács
Nagyon ízletes és laktató köret.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.