Sütőtökös, bundás palacsinta

Elkészítés módja
1. A sütőtököt merülőmixerrel pépesre keverjük vagy villával összetörjük, a cukorral és a citromlével ízesítjük. Annyi kekszmorzsát adunk hozzá, hogy még kenhető legyen, de ne legyen túl lágy.
2. A palacsintákra kenjük, két oldalukat kissé behajtjuk, felgöngyöljük. Egyenként a lisztbe, a felvert tojásba és a mogyorós morzsába forgatva bundázzuk.
3. Bő, forró olajban pár perc alatt aranybarnára sütjük, végül jól lecsöpögtetjük. Tálaláskor fahéjas porcukrot hintünk a tetejére.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.