Sütés nélküli kókuszkrémes

Elkészítés módja
1. A piskótákat egy deci tejbe beleforgatom, majd egy magas falú edénybe lerakom.
2. A tejszínt 2 deka porcukorral felverem.
3. A pudingot a tejjel és cukorral, szokásos eljárással felfőzöm és kihűtöm, a mascarponét kikeverem.
4. Amikor a puding teljesen kihűlt, akkor kikeverem a mascarponéval és amikor már sima a krém, a felvert tejszínhab 3/4 részét belekeverem, a többit pedig díszítésre meghagyom. (A krémbe még lehet keverni 1-2 deka kókuszreszeléket is ha nem lenne elég kókuszos.)
5. A lerakott piskótákra a fele adag krémet ráteszem, erre ismét piskóta kerül, majd újra krém.
6. A tetejét tejszínnel díszítem.
7. Másnap szeletelem és tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.