Sült sonka juharsziruppal

Elkészítés módja
1. A vajat fölolvasztjuk, a tűzről levéve a juharszirupot meg a citromlevet belekeverjük, azután a sonkaszeletek mindkét oldalát megkenjük vele.
2. Egy tepsibe rakjuk, előmelegített grillsütőben a felső rácsra téve 7-8 percig sütjük, félidőben megforgatjuk. Készíthetjük a tűzhely lapján is: egy serpenyőt üresen megforrósítunk, a szirupos sonkát nagy lángon ebben sütjük oldalanként 3-4 percig.
3. Burgonyapüré vagy bő olajban sütött burgonya illik köretnek hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.