Sült-pácolt zöldségek grillezett gomolyával
Elkészítés módja
1. A padlizsánt, a cukkinit félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, a paradicsomokat elfelezzük, és sóval, borssal, az aprított kakukkfűvel, a zsályával fűszerezzük.
2. Ezután egy serpenyőt felforrósítunk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal, és minden zöldséget külön-külön pirosra sütünk. Ha elkészültek, akkor tálba szedjük, és meglocsoljuk a megmaradt olívaolajjal.
3. Most egy órára hűtőbe tesszük, majd a gomolyasajtot négy egyforma szeletre vágjuk, és a zöldséges serpenyőben magas tűzön minden oldalukat pirosra sütjük.
4. Tálaláskor a sült-pácolt zöldségeket tányérokra rendezzük, majd melléfektetjük a sült gomolyasajt-szeleteket, és friss zöldfűszerekkel díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.