Spenót tükörtojással
Elkészítés módja
1. A spenótleveleket blansírozzuk, majd leszűrjük.
2. Az olajat felmelegítjük és belerakjuk a lisztet. Világos rántást készítünk, majd felengedjük hideg vízzel és tejjel. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük, majd elkeverjük nehogy csomós legyen.
3. Belerakjuk a spenótot, felforraljuk, majd lehúzzuk a tűzről és egy robotgéppel pürésítjük.
4. A serpenyőbe kevés olajat forrósítunk és megsütjük a tükörtojásokat úgy, hogy a közepük egy kicsit lágy maradjon.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.