Spárgasaláta

Elkészítés módja
1. A spárgát megtisztítjuk, 2-3 centis darabokra vágjuk, és enyhén sós-cukros vízben megfőzzük. Ezután leszűrjük, és lecsöpögtetve hűlni hagyjuk.
2. Az újhagymát meg a retket megtisztítjuk, és a jól megmosott uborkával vékonyan fölszeleteljük. A salátát leveleire bontva megmossuk, majd ujjnyi széles csíkokra vágjuk.
3. A joghurtot a finomra vágott petrezselyemmel meg a kaporral fűszerezzük, és csak közvetlenül tálaláskor keverjük össze az előkészített zöldségekkel.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.