Sárgabarackos pite

Sárgabarackos pite recept
Hozzávalók
•  30 dkg finomliszt
•  25 dkg kristálycukor
•  2.5 dl tej
•  1 tojás
•  1.5 teáskanál sütőpor
•  50 dkg sárgabarack
A tepsi kikenéséhez:
•  vaj
•  liszt

Elkészítés módja

1. A sütőt előmelegítettem 180 fokra.

2. A sárgabarackot megmostam, kimagoztam, kockákra vágtam.

3. A hozzávalókat összekevertem.

4. A kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöttem, majd 25-30 perc alatt megsütöttem, tűpróbával ellenőriztem.

5. Langyosan is finom, ha már kihűlt, akkor lehet rá porcukrot szitálni.

A leírásban szereplő Sárgabarackos pite recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (pite) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.