Sajtos-tojásos, sült burgonya
Elkészítés módja
1. A burgonyát megpucolom, karikákra szelem és sós vízben félig puhára főzöm. (Nem főzöm szét mert még az olajban puhulni fog.)
2. Amikor a burgonya megfőtt, leszűröm róla a vizet, megsózom, egy kis liszttel meghintem a tojásokat és felverem, a lisztes burgonyaszeleteket beleforgatom és forró olajban megsütöm.
3. Amikor az egyik oldala megsült átfordítom és a már sült oldalára egy félbevágott macisajtot teszek.
4. Amikor a másik oldala is megsült, akkor egy sütőedénybe lerakom őket és forró sütőben addig sütöm, amíg a sajt rá nem olvad.
Sajtos-tojásos, sült burgonya recepthez fűződő történet, jótanács
Nagyon finom önálló étel A recept Editkétől ered. Köszönet érte.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.