Sajtos-tejszínes csirke csőben sütve
Elkészítés módja
1. A csirkemellet megmossuk, lecsepegtetjük, majd apró kockákra vágjuk.
2. Egy serpenyőben 5 dkg vajat felhevítünk, hozzáadjuk a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát és fehéredésig pirítjuk rajta a csirkehúst, amit sóztunk, borsoztunk.
3. A tojást összekeverjük a tejszínnel, a fűszerekkel, a zúzott fokhagymával, liszttel, az apróra vágott petrezselyemmel, az apró kockára vágott pirospaprikával és a 2/3 rész sajttal, végül a húsra öntjük és jól összekeverjük.
4. Egy tepsit, vagy hőálló tálat kivajazunk, beleöntjük az összekevert húst.
5. A maradék sajttal megszórjuk, paradicsomkarikákkal és petrezselyemmel díszítjük és 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.