Sajtos-tejfölös karaj szeletek

Elkészítés módja
1. Kiklopfolom a húst.
2. Egy kevés olívaolajat és egy pici vizet teszek a tepsibe.
3. A hússzeleteket beleteszem, megszórom sóval és borssal, hozzáadom a fokhagyma vagy fokhagyma port, majd az ételízesítőt. Olívaolajjal meglocsolom, tejföllel vastagon bekenem, majd fóliával lefedem.
4. Egy órát fólia alatt sütöm, majd egy óra múlva befedem sok-sok sajtszelettel.
5. Kellő szín elérése után elkészült.
Jó étvágyat kívánok hozzá!Sajtos-tejfölös karaj szeletek recepthez fűződő történet, jótanács
Nagyon egyszerű, nagyon finom étel mind frissen, de akár 1-2 nap múlva is...
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.