Sajtos, szalonnás saláta

Elkészítés módja
1. A szalonnát egy serpenyőben ropogósra sütjük, lecsöpögtetve félrerakjuk, és ha kihűlt, vékony csíkokra vagy kis kockákra vágjuk.
2. A salátát leveleire bontva megmossuk, csíkokra metéljük. A meghámozott főtt tojást, a kicsumázott paprikát, a paradicsomot, a sajtot és a kígyóuborkát kis kockákra vágjuk.
3. Az így előkészített hozzávalókat salátástálban összeforgatjuk, kissé besózzuk, és egy kis időre a hűtőszekrénybe tesszük, hogy íze összeérjen. Tálaláskor
reszelt sajttal is behinthetjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.