Sajtos rántott szelet, párolt zőldségekkel

Elkészítés módja
1. A csirkemellet tisztítás után szeletekre vágom, kicsit kiklopfolom, majd sózom, borsozom.
2. Először lisztbe, majd a sajtos tojásba, végül morzsába forgatom.
3. Az olajat felforrósítom és a hússzeleteket szép pirosra megsütöm.
4. A borsót, a sárgarépát és az édesburgonyát megpárolom.
5. A burgonyát hosszúkásra szeletelem és forró olajban, ropogósra kisütöm.
6. A sült húsokat tányérra szedem és a párolt zöldségekkel és a frissen sütött hasáb burgonyával körítve tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.