Sajtos-karfiolos, rakott csirkemell

Elkészítés módja
1. A húsokat vékony szeletekre vágom, sózom, borsozom és az olajban mindkét oldalát pirosra elősütöm.
2. Amikor a szeletek megsültek egy sütőedénybe a húsokat lerakom.
3. A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedem és sós vízben kicsit megfőzöm.
4. A sajtot lereszelem és a húsokra teszek belőle egy keveset, erre kerül a brokkoli és karfiol.
5. A tejfölt apróra vágott petrezselyemmel kikeverem, a karfiolra öntöm, majd ismét reszelt sajtot szórok a tetejére.
6. 190 fokos sütőben szép pirosra megsütöm.
7. Sárgarépás burgonyapürével tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.