Fóliában sült pulykamáj

Elkészítés módja
1. A gombát megmossuk, vastagon felszeleteljük, és a felét 4 kivajazott alufólia lapra terítjük. Megsózzuk, megborsozzuk, az apróra vágott zöldfűszerekkel és a majoránnával megszórjuk, majd 1-1 szelet májat ráfektetünk.
2. Erre kerül a maradék gomba amit ismét megfűszerezünk. Ezután szorosan becsomagoljuk, tepsire fektetjük, és közepesen forró sütőben, (180°C-on, légkeveréses sütőben 165°C) 20 perc alatt megsütjük. Közben egyszer megfordítjuk.
Fóliában sült pulykamáj recepthez fűződő történet, jótanács
Készíthetjük úgy is, hogy a máj tetejére vékonyra szeletelt vöröshagymát fektetünk. Ettől még zamatosabb lesz.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.