Sajtkrémmel töltött, pácolt színes paprikák

Elkészítés módja
1. A jól megmosott és leszárított kaliforniai paprikákat hosszában félbevágjuk, a magjukat kivesszük, de a paprikák csumája meghagyjuk. Ezután a forró olajban addig sütjük, míg a paprika héja felhólyagosodik, majd kivesszük az olajból, jól lecsepegtetjük, és ha kihűlt,
lehúzzuk a héját. Sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük, majd hűtőbe tesszük.2. A töltelékhez 5 deka vajat felolvasztunk, majd rászórjuk a lisztet, és folyamatosan kevergetve annyi tejet öntünk hozzá, hogy sűrű besamelt kapjunk. Ha elválik az edény falától, egynemű, akkor elkészült. Kihűtjük, közben a 10 deka puha vajat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt besamelt, és a krémsajtot. Sóval, frissen őrölt borssal, az aprított zeller zölddel ízesítjük.
3. Ha elkészült a sajtkrém, fél órára hűtőbe tesszük, majd a hablabdába töltve egyenletesen megtöltjük a pácolt paprikákat, és friss zeller zölddel díszítjük
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.