Rizses hús

Elkészítés módja
1. Az apróra vágott vöröshagymát a forró olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a 2x2 centis kockákra darabolt húst és fehéredésig sütjük.
2. Félig öntjük vízzel, sóval, borssal, a köménnyel, a zúzott fokhagymával és lefedve, közepes tűzön félpuhára pároljuk.
3. Ekkor hozzáadjuk a zöldborsót, az aprított petrezselymet, a rizst, felöntjük kétszeres mennyiségű forró vízzel, sóval, borssal utóízesítjük, hozzáadjuk a fűszerpaprikát és lefedve, lassú tűzön kb. 15-20 perc alatt készre pároljuk.
4. Tálaláskor húsvillával fellazítjuk és forrón tálaljuk. Kínálhatunk mellé friss salátát vagy savanyúságot.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.