Zuzagulyás
Elkészítés módja
1. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és az olajon megfuttatjuk. A zúzát megtisztítjuk, kétfelé vágjuk, majd a hagymához adjuk, és fehéredésig sütjük. A pirospaprikával meghintjük, és jó 1 liter vízzel fölöntjük. Az ételízesítővel fűszerezzük, lefödve, kis lángon puhára főzzük.
2. Közben a zöldségeket megtisztítjuk, a burgonyát nagyobb, a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret meg a zellert kisebb kockákra vágjuk. A zúzához keverjük, megborsozzuk, és puhára főzzük. Végül a fölaprított kaporral fűszerezzük, és egy kevés vízzel elkevert tejföllel dúsítjuk, ha kell, utánasózzuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.