Ribizlis panna cotta erdei gyümölcsöntettel
Elkészítés módja
1. A tejet a tejszínnel és 10 dkg cukorral összekeverjük, majd a kis lángon felmelegítjük. A zselatint feloldjuk benne, de nem forraljuk, majd a tűzről lehúzva kihűtjük. A mandulalikőrrel ízesítjük, az áttört túrót belekeverjük, majd hűtőszekrényben megdermesztjük.
2. Közben a ribizlit leszemezzük, megmossuk, jól lecsöpögtetjük, majd a túrós krémbe forgatjuk.
3. A bogyós gyümölcsöket a maradék cukorral meghintjük, a fahéjjal fűszerezzük, és 6-8 percig kevergetve főzzük.
4. Tálaláskor a túrós krémet tányérokra kanalazzuk, majd a gyümölcsöntettel meglocsolva kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.