Erdei gyümölcsös sajttorta
Elkészítés módja
1. A margarint felolvasztjuk, összekeverjük az apróra tört zabkeksszel, majd a 25 centiméter átmérőjű tortaforma aljára nyomkodjuk.
2. Egy tálban géppel vagy kézi habverővel kikeverjük a krémsajtot, tejszínt, citromlét, cukrot, rumaromát és a kevés vízben feloldott zselatint. Az egészet a tortaformába töltjük, elsimítjuk és a hűtőbe tesszük 1-2 órára.
3. A 15 dkg erdei gyümölcsöt 2-2,5 dl vízben a cukorral együtt felfőzzük, szűrőn áttörjük, majd hozzákeverjük a kevés vízben feloldott zselatint.
4. A tortánkat kivesszük, erdei gyümölccsel kirakjuk a tetejét, majd ráöntjük az erdei gyümölcsös zselatint és visszatesszük a hűtőbe.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.