Eperhabos rétes

Eperhabos rétes recept
Hozzávalók
•  1 csomag eperízű pudingpor
•  2.5 dl tej
•  1 csomag habpor
•  1 csomag réteslap
•  olaj

Elkészítés módja

1. A pudingpor a tasakon található leírás szerint elkészítjük, majd kissé kihűtjük. A habporból a tejjel kemény habot verünk, majd a pudingba forgatjuk.

2. A réteslapot deszkára fektetjük és kis téglalapokat vágunk ki belőle. A réteslapocskákat olajozott tepsire fektetjük, majd egyenként olajjal megkenjük. Előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük.

3. Tálaláskor az eperhabot tányérra halmozzuk és a kihűlt réteslapocskákat a tetejébe nyomkodjuk.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.