Eperhabos rétes

Eperhabos rétes recept
Hozzávalók
•  1 csomag eperízű pudingpor
•  2.5 dl tej
•  1 csomag habpor
•  1 csomag réteslap
•  olaj

Elkészítés módja

1. A pudingpor a tasakon található leírás szerint elkészítjük, majd kissé kihűtjük. A habporból a tejjel kemény habot verünk, majd a pudingba forgatjuk.

2. A réteslapot deszkára fektetjük és kis téglalapokat vágunk ki belőle. A réteslapocskákat olajozott tepsire fektetjük, majd egyenként olajjal megkenjük. Előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük.

3. Tálaláskor az eperhabot tányérra halmozzuk és a kihűlt réteslapocskákat a tetejébe nyomkodjuk.

A leírásban szereplő Eperhabos rétes recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (rétesek, rétes) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.