Eperhabos rétes
Elkészítés módja
1. A pudingpor a tasakon található leírás szerint elkészítjük, majd kissé kihűtjük. A habporból a tejjel kemény habot verünk, majd a pudingba forgatjuk.
2. A réteslapot deszkára fektetjük és kis téglalapokat vágunk ki belőle. A réteslapocskákat olajozott tepsire fektetjük, majd egyenként olajjal megkenjük. Előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük.
3. Tálaláskor az eperhabot tányérra halmozzuk és a kihűlt réteslapocskákat a tetejébe nyomkodjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.