Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

Elkészítés módja
1. A hagymákat megpucoljuk, fél centis szeletekre vágjuk és karikákra szedjük.
2. Sóval, vagy ételízesítővel megszórjuk.
3. Hagyjuk 10-15 percet állni.
4. Masszát keverünk öt evőkanál lisztből, egy tojásból a fűszerekkel, (grill fűszer, őrölt fehér bors, ételízesítő) annyi tejjel, hogy közepes sűrűségű palacsintatésztát kapjunk.
5. A hagymakarikákat bepanírozzuk úgy, hogy a karikákat lisztbe, a masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban kisütjük.
Önálló ételként körettel, vagy salátával is nagyon finom, de sült vagy rántott húsokhoz is kiváló. Én petrezselymes burgonyát és friss vegyes salátát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Nagyon finom étel,szeretjük!