Rakott makaróni

Elkészítés módja
1. A tésztát forró vízben kifőzöm.
2. A vöröshagymát apróra szelem és forró olajon üvegesre dinsztelem.
3. Hozzáadom a darált húst és az őrölt pirospaprikát, sózom, borsozom, majd felöntöm kb. 1deci vízzel, hozzáadom a paradicsompürét és kb. 10-15 perc alatt készre sütöm benne a húst.
4. Egy sütőedényt kiolajozok, az aljára leteszem a tészta felét, erre kerül a darált hús fele, majd a húsra a tejföl és a reszelt sajt fele.
5. Majd ismét a tészta, hús, tejföl, végül a reszelt sajt.
6. A teljesen összeállított ételt 180 fokos sütőben pirosra sütöm.
Rakott makaróni recepthez fűződő történet, jótanács
A receptért köszönet Vassné Editkének.
Tetszik a recept! Mente m is. :)