Raffaelló szelet

Elkészítés módja
1. A tojásfehérjéket a cukorral habosra keverjük.
2. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kókuszreszeléket.
3. A kikevert masszát egy sütőpapírral bélelt 20x30 cm-es tepsibe öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben, 20 perc alatt megsütjük.
4. A tojássárgáját a cukorral, vaníliás pudingporral, tejjel csomómentesre kikeverjük és sűrűre felfőzzük.
5. Amikor kihűlt a vajat hozzáadva habosra keverjük, majd a kihűlt tésztára simítjuk, végül kókuszreszelékkel meghintjük.
6. Tálalás előtt hosszúkás szeletekre vágjuk és a közepére 1 szem mogyorót teszünk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.